Összetevők: banán (40%), eper (34%) és ananász (26%)
Első ránézésre tetszetős, praktikus csomagolás, kényelmesen elfér akár egy női táskában is, ráadásul visszazárható, amennyiben nem fogyasztjuk el egyszerre. Kibontva sem ér minket csalódás, a gyümölcsökre ráharapva intenzív íz és kellemes roppanós állag párosul, mely a ropogtatás élményét új dimenzióba emeli.
Semmilyen adalékanyagot illetve tartósítószert nem tartalmaz. Nincs hozzáadott cukor, olaj vagy kén. GMO és gluténmentes viszont rostban és tápanyagban gazdag. Mivel nincs hőkezelés így a gyümölcsök a tápanyag-tartalmuknak több mint 90%-át megtartják. A különleges technológiának és csomagolásnak köszönhetően ezek a liofilizált gyümölcsök könnyűek és ropogósak.

Mi az a liofilizálás?


A liofilizálás, más néven liofilezés vagy fagyasztva szárítás egy víztelenítési eljárás, amely az élelmiszerek hosszú idejű eltarthatóságát tudja biztosítani. Lényegében ezzel a módszerrel a megfagyasztott, általában már elkészített étel nedvességtartalmának vákuumtérben történő elszívásából áll. A liofilizálás lehetővé teszi, hogy a víz a lehető legkisebb károsodást okozva távozzon a testből. Az így előállított étel megőrzi az eredeti formáját, ízét és jellegét. 

Vákuumba zárt ízek


A sült zöldségkeverék a következő összetevőkből áll: burgonya, édesburgonya, sárgarépa, tök, zöldbab (75,2%) pálmaolaj, só.
Először kicsit tartottuk a zöldbabtól, de ahogy ráharaptunk eloszlott a kétely. Enyhén sós, ízes, és fantasztikusan ropogós. Ugyanez igaz a burgonyára, sárgarépára és a tökre is. Egyszóval FINOM. Nem is tudtunk leállni vele, néhány perc alatt elpusztítottuk a csomag tartalmát. 

De minek a vákuum?


A vákuum által elért alacsony forráspontnak köszönhetően kevesebb tápanyag bomlik le, így a zöldségek megőrzik eredeti színüket és ízüket. Továbbá, a zöldségek kevesebb olajat  szívnak magukba, így valóban nincs a chipsekre jellemző olajos utóérzés. 


Kollégáink reakciója miután megkóstolták a Snack Garden zöldség és gyümölcs snackeket:


Mi tagadás, minket levett a lábunkról mindkét termék, de a biztonság kedvéért a szomszédos irodákban is körbekínáltuk, lesve a reakciókat, amik a következők voltak: 


•    Vehettek még? Nem tudok leállni!
•    Annyira intenzív az íze mintha az eredeti gyümölcsöt kóstolnám!
•    Hihetetlen ropogás. Hm..ropog!!!
•    Úristen, ezt nem lehet abbahagyni!
•    Nagyon finom íze és illata van.
•    Az eper nagyon durva!
•    Nem gondoltam, hogy a zöldségeknek így is ilyen intenzív az íze és a színe!

A nassolás nem bűn, csak nem mindegy mit ropogtatsz!


A Snack Garden bebizonyítja, hogy nassolni egészségen is lehet! A 100%-ban természetes, adalékanyagoktól mentes finom ropogtatnivalók értékes beltartalmukkal hozzájárulnak az egészségtudatos életmódhoz. Még intenzívebben megkapjuk a már ismert ropogtatás élményét, ráadásul ízfokozók és más adalékanyagok nélkül. Gluténérzékenyek és vegánok is fogyaszthatják. 
Bármely napszakban majszolhatjuk. Napindítónak például tegyünk natúr joghurtba egy-két evőkanállal a Gyümölcs-Mixből egy kis zabpehely társaságában és már is kész a finom és egészséges reggeli! Ha pedig valami sósra vágyunk tökéletes választás a Snack Garden Vákuumban Sült Zöldségei. Ropogtassuk bátran tízóraira, uzsonnára, út közben vagy az irodában, a tévé előtt vagy a baráti összejöveteleken vagy….csak úgy!  

Próbálja ki a Snack Garden különleges snackjeit!