Tájékoztató a Herbaház Partner kártya és Törzsvásárlói kártya igényléséről és használatáról

 

A Herbaház partnerei részére egyedi kedvezményeket kínál, melyeket viszonteladóink Partner kártya, professzionális felhasználó és szakmai partnereink pedig Törzsvásárlói kártya segítségével vehetnek igénybe.

A kártyák igényléséhez vállalkozását regisztrálnunk kell, amely abban az esetben lehetséges, ha tevékenysége a Herbaház által forgalmazott valamely termékkörhöz (gyógytermékek, gyógyteakeverékek, gyógyhatású készítmények, étrend kiegészítők, bio- vagy reformélelmiszerek, kozmetikai készítmények, illatszerek, háztartási vegyi áruk, stb.) kapcsolódik.

Viszonteladónak a bolti, ügynöki vagy csomagküldő, internetes kiskereskedelmi tevékenységet végző vállalkozások, szakmai partnernek pedig a professzionális felhasználók (pl. vendéglátóipar, irodaházak, stb.) és a szolgáltatóipari partnerek (masszőr, fodrász, kozmetikus, orvos, természetgyógyász, stb.) minősülnek.

A regisztrációhoz az alábbi dokumentumok másolatát szükséges benyújtani elektronikus úton a vevoszolgalat@herbahaz.hu címre.

Cégek esetén:                                    

  • cégkivonat
  • személyi igazolvány
  • érvényes működési engedély
  • aláírás minta

 

Egyéni vállalkozók esetén:

  • egyéni vállalkozást igazoló dokumentum
  • személyi igazolvány
  • érvényes működési engedély

 

A regisztráció további feltétele az érvényes adószám és a vállalkozás működése.

Viszonteladó partnereinkkel szállítási szerződést is kötünk, amely tartalmazza az együttműködés feltételeit és egyedi kedvezményekkel kapcsolatos információkat.

A kártya a fenti dokumentumok benyújtását és a regisztrációt követő 2 munkanapon belül kerül kiállításra és vehető át az áruházi vevőszolgálatokon. A kártyát minden vásárlás alkalmával hozza magával, a kedvezmények érvényesítése a kasszánál minden esetben a kártya segítségével történik.

A kártya a Bennovum Kft. tulajdonát képezi. Elvesztése vagy károsodása esetén 1.000 Ft+ÁFA költség mellett igényelhető új kártya. Kérjük, hogy a kártya elvesztése esetén mielőbb értesítése vevőszolgálatunkat a kártya letiltása érdekében.

További információval kapcsolatban a fenti e-mail címen és a +36 70 684 8978 vagy a +36 70 513 7597 telefonszámon állunk rendelkezésre.