Hozzávalók a salátához 6 főre:

  • 70 g rukkola
  • 50 g bébi spenót
  • 40 g Kalifa aszalt vörösáfonya (55480)
  • 2 evőkanál Kalifa tökmag (15601)
  • 3 evőkanál Foufas Prémium görög olíva olaj (45607)
  • 2 evőkanál Deto szűretlen bio gránátalma ecet (58769)
  • 1 evőkanál Biorganik datolyaszirup (46002)
  • 1 teáskanál Kochs Kis-Kun mustár (59186)
  • Ízlés szerint Benefitt parajdi só (48821) 
  • Lakshmi őrölt feketebors (26956)

 

Elkészítése:
Mosd meg a spenótot és a rukkolát, csepegtesd le, majd keverd össze. Add hozzá a tökmagot és a vörösáfonyát. Az öntethez keverd össze az olívaolajat a sziruppal, a gránátalma ecettel és a mustárral. Ízesítsd sóval, borssal. Az öntetet közvetlenül a tálalás előtt öntsd a salátára!

 

 

Szerző:

Pfuscher Kinga
dietetikus
Herbaház, Pécs