BENEFITT PARAJDI SÓ 1000G
BENEFITT PARAJDI SÓ 1000G
Herbaház tipp! - Top ár!
BENEFITT PARAJDI SÓ 1000G
Termékadatok
Termékkód:
48821
Vonalkód:
5999542645099
Kiszerelés:
1000 g
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
521 Ft / kg
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 521 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

Erdély kincse - vegyes szemcseméretű étkezési só

Erdély híres sóbányájából származó, vegyes szemcseméretű étkezési só. Úgy tartják, hogy a parajdi só enyhén szürkés színét a benne rejlő természetes iszaptól kapja. Tökéletesen alkalmas ételek ízesítésére. 

A rendszeres és megfelelő arányú sófogyasztás mindamellett, hogy szervezetünk víztartásának szabályozása szempontjából elengedhetetlen, egyéb élettanilag fontos szereppel is bír. A só természetes antioxidánst jelent az emberi testnek, megszabadítja azt a felhalmozódott mérgező salakanyagoktól. Ezen felül sejtvédő hatásával megóvja például agysejtjeinket az elsorvadástól. A vérnyomás szabályozásában, a megfelelő izomzat fenntartásában is jelentős segítséggel szolgál a minőségi só bevitele. A hajszálerek megrepedésétől, illetve a visszeres problémák kialakulásától is védelmet kaphatunk az mindennapos sófogyasztással.

Összetétel: 
parajdi só; csomósodást gátló anyag: E536

Tárolás: 
Száraz, hűvös helyen. 
Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Származási ország/Elsődleges összetevő eredete: Románia

Gyártási tétel azonosító / kiszerelés ideje: a csomagoláson jelölve

 

Forrás: Gyártó/forgalmazó 2018 február

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök