Részletes termékinformáció
Az extrudált kenyér egy kényelmes és változatos alternatíva lehet a hagyományos kenyerekhez képest, és sokféle étkezési szituációban használható, például szendvicskenyérként vagy snackként.
Az extrudált kenyérnek néhány előnye lehet:
- Tartósság: Az extrudált kenyér hosszabb ideig eltartható, mint a hagyományos kenyerek, mivel az extruziós folyamat során megnő az alapanyagok hőmérséklete, ami segít megszüntetni a mikroorganizmusokat, például baktériumokat és penészt.
- Sokféleség: Az extruziós technológia lehetővé teszi a kenyér különböző formákban és ízekben történő elkészítését. Például extrudált kenyér lehet pelyhes formában, rudacskákban vagy gömböcskékben.
- Gyors elkészítés: Az extrudált kenyér gyorsabban készülhet el, mint a hagyományos kenyerek, mivel nincs szükség hosszú kovászolási vagy kelesztési időre.
Összetétel:
teljes kiőrlésű búzaliszt, kukoricadara, étkezési só
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia (kJ)/(kcal) 1536 kJ /363 kcal
Zsír (g) 1,2 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,3 g
Szénhidrát (g) 74 g
- amelybők cukrok (g) 2,6 g
Rost 5,8 g
Fehérje 11 g
Só 1,3 g
Származási hely: Lengyelország
Forrás:gyártó/forgalmazó 2017 május