ANANDAM ECO MOSÓGÉL ALOE VERA ÉS TEAFA 1000ML
ANANDAM ECO MOSÓGÉL ALOE VERA ÉS TEAFA 1000ML
ANANDAM ECO MOSÓGÉL ALOE VERA ÉS TEAFA 1000ML
Termékadatok
Termékkód:
53066
Vonalkód:
5999887544248
Kiszerelés:
1000 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
1.780 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Postán nem szállítható
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: 0903 | Tároló: r6)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 2105)
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 1.402 Ft
Bruttó 1.780 Ft

Részletes termékinformáció

ANANDAM ECO MOSÓGÉL ALOE VERA ÉS TEAFA 1000ML

100% növényi hatóanyag, biológiailag lebomló. 
A mosógélt gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes ruhákhoz, textíliákhoz. Kíméletes a színekhez, a textíliához és a bőrhöz. Növényi eredetű, hipoallergén, illata sokáig megmarad. 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2019 szeptember

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök