KÖNYV:TÁPLÁLÉKOD LEGYEN GYÓGYÍTÓD!
KÖNYV:TÁPLÁLÉKOD LEGYEN GYÓGYÍTÓD!
KÖNYV:TÁPLÁLÉKOD LEGYEN GYÓGYÍTÓD!
Termékadatok
Termékkód:
10125
Vonalkód:
9796365047767
Kiszerelés:
1 db
Bontható:
Igen
Egységár:
5.242 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Tároló: BGB)
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 4.992 Ft
Bruttó 5.242 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Leírás: Az egészség tíz pilléren nyugszik a könyv tanúsága szerint, s ezek közül csupán egyik a tudatos táplálkozás.
Nem véletlen, hogy ezt választottam könyvem címéül, hiszen azt, hogy életben maradhattam, hogy súlyos csont-tbc betegségembe nem haltam bele, mint oly sokan, egyedül vegetáriánus táplálkozásomnak köszönhetem, annak, hogy szüleim soha egy falat húst sem adtak nekünk enni, sem egyéb káros ételt, de bőven volt otthon mindig egészséges gyümölcs és zöldség az asztalon!
Amilyen a vérünk, olyan az egészségünk.
Mindenki elfogadja ezt az igazságot. De gondoljuk csak tovább! A vér a felvett táplálékból és oxigénből képződik. Vajon lehet-e egészséges az, aki válogatás nélkül megeszik olyan, élelmiszernek kikiáltott dolgokat, amelyek káros hatással vannak -, a vér közvetítésével-, egész szervezetére? Legyen bátorságunk kimondani: legtöbbünk "azért él, hogy egyen",- és nem pedig "azért eszik, hogy éljen"... Ez az a pont a gondolatmenetben, ahol szétválik a két tábor: azok, akik túlságosan szeretnek enni, és-bár belátják, hogy nem minden hasznos nekik-, egészségükért mégsem mondanak le sok mindenről.
A másik oldalon állnak azok, akik alárendelik az evés gyönyöreit egészségüknek és hajlandóak tudatosan megválogatni táplálékukat még olyan áron is, hogy bizonyos ételekről-italokról lemondanak érte.
Jól megfontolt és tudományos igényű döntés kell, hogy legyen ez, hiszen nem elég kevés húst enni, nem elég cukorról, fehérlisztről lemondani, eledelünket több szempont szerint kell összeválogatni, úgy, hogy az élettanilag a legjobb legyen a számunkra.
S nem kell lemondani a jó ízekről sem, mert új ízeket fogunk felfedezni!
Könyvem tehát elsősorban a helyes táplálkozásra fekteti a hangsúlyt, ám ez önmagában nem elegendő a gyógyuláshoz. Hiszen én is-, ugyan életben maradtam, mert születésemtől jó volt a vérem összetétele, de sajnos, fájdalmakkal éltem le 45 évet. Mik azok a természetes gyógymódok, amelyeknek visszaszerzett egészségemet köszönhetem, s azt, hogy amióta 15 éve hazajöttem Brazíliából, gyógyszer és fájdalom nélkül élek? S mindezt az orvosi jóslat (tolószék, féloldali bénulás és megnémulás) ellenére...
Erről szól ez a könyv, és arról, hogyan jutottam el ezekhez a gyógymódokhoz, Brazíliába, a Hospital Naturista Oasis Paranaense-be.
A könyvben leírt gyógymódok nem csak nekem, hanem,- Istennek hála,-12 év óta, amióta a helyszínre visszatérve kitanultam a kezelések csínját-bínját, rengeteg súlyos betegnek segítettek egészségessé válni, akik az eredményeket látva hozzám fordultak panaszaikkal.

Forrás:gyártó/forgalmazó., 2020.április

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök