KÖNYV:BIOKOZMETIKA
KÖNYV:BIOKOZMETIKA
KÖNYV:BIOKOZMETIKA
Termékadatok
Termékkód:
10123
Vonalkód:
9786155058547
Kiszerelés:
1 db
Bontható:
Igen
Egységár:
2.130 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Tároló: BGB)
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 2.029 Ft
Bruttó 2.130 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Leírás: A szépség az egyik legnehezebben meghatározható fogalom. Annyi bizonyos azonban, hogy minden korban nyilvánvaló volt, hogy az egészség fogalmával nagyon is összefügg. És mint ahogyan az egészség, az emberi szépség is a külső és a belső harmónia állandó egyensúlyaként jelentkezik. Szívünkbe van ültetve a szép szeretete, tehát tegyünk is érte, hogy egészséges, szép bőrünk, arányos testalkatunk, tiszta, nyílt tekintetünk legyen! S ki a legszebb? Akinek az elvégzett jótéteménytől áthatva boldogságtól sugárzik az arca...
Tehát a valódi szépség bensőnkből sugárzik, árad kifelé. Mindannyian szeretnénk szépek lenni, s tőlünk függ, hogy mit teszünk meg e cél elérése érdekében! Ehhez kíván hozzásegíteni e kis könyv, a természethez való igazodást szem előtt tartva, azt vallva, hogy csakis az a szépség lehet igazi és tartós, amelyet az ember természetes eszközökkel, a Teremtő és Fenntartó Isten szándékával összhangban igyekszik elérni. Szépségünk alapja az egészségünk, amely pedig az egészséges vértől, végső soron tehát az egészséges táplálkozástól függ. Táplálékaink megválogatásával befolyást gyakorolhatunk bőrünk, hajunk, szemünk, testarányaink, arcvonásaink, egész megjelenésünk állapotára.
De ugyanígy meg kell válogatnunk lelki táplálékainkat is: ápolnunk kell magunkban a belénk ültetett jó érzéseket: a szeretet, hit, segíteni akarás, bizalom, hála érzéseit. Ezt úgy érhetjük el, ha pozitív kicsengésű olvasmányokat (Szent Biblia!) olvasunk, ha felemelő filmeket nézünk, jó zenét hallgatunk... száműzzük életünkből a negatív érzéseket: az irigység, a bosszú, a bizalmatlanság stb. mind-mind csak rontanak egészségünkön és szépségünkön! Az "elfogyasztott" lelki táplálékot is "meg kell emésztenünk",- s ha ez túl sok,(még ha csupa jó is) lelki "gyomorrontást" okozhat!...Tehát ne habzsoljuk az élményeket belsőleg sem! Mértéktartás, jó levegő, kellő mozgás, egészséges táplálék, s a könyvben található kozmetikai receptek mind segítségünkre lesznek az igazi szépség elérésében!

Forrás:gyártó/forgalmazó., 2020.április

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök