DR.DOLHAY FEMIFIT INTIM MOSAKODÓ HABTEJ 250ML
DR.DOLHAY FEMIFIT INTIM MOSAKODÓ HABTEJ 250ML
DR.DOLHAY FEMIFIT INTIM MOSAKODÓ HABTEJ 250ML
Termékadatok
Termékkód:
14938
Vonalkód:
5997700150706
Kiszerelés:
250 ml
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
9.120 Ft / L
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 2.280 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

Szamárkanca tejjel, a szeméremtest tisztán tartására és védelmére.

Az intim testrészek bőre vékony, nedves, rosszul szellőzik, kidörzsölődik, a férfiaknál is. A mikró sérüléseken át rendszeresen bejutó kórokozók krónikus gyulladást hoznak létre. A bőr megvastagodik, nedvezik, megbarnul, viszket és ez ekkor már visszafordíthatatlan. Célunk a váladék lemosása és az önvédelem fenntartása.

Az intim területek védelmére és tisztán-tartása ajánljuk a Femifit Intim Mosakodó Habtej külsődleges használatát. Férfiaknak is!

A szamárkanca-tejes mosakodó hab lizozimja gátolja a kórokozó bacilusok elszaporodását, de a laktobacilusét nem. A legtöbb kárt a hüvely-váladék kiszivárgása és a közömbös vagy még inkább a lúgos szappannal történő tisztálkodás jelent.

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. december

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök