ANANDAM BABY HIPOALLERGÉN MOSÓGÉL PÚDER ILLATTAL 1000ML
ANANDAM BABY HIPOALLERGÉN MOSÓGÉL PÚDER ILLATTAL 1000ML
ANANDAM BABY HIPOALLERGÉN MOSÓGÉL PÚDER ILLATTAL 1000ML
Termékadatok
Termékkód:
50095
Vonalkód:
5999887544057
Kiszerelés:
1000 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
2.110 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Postán nem szállítható
Webáruház
Budapest (Sor: 19, Modul: 09, Polc: 04)
Győr (Tároló: 2104)
Kecskemét (Tároló: Baba)
Pécs (Tároló: 1601)
Szeged (Tároló: 1303)
Vecsés
Nettó 1.661 Ft
Bruttó 2.110 Ft

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

 

ANANDAM BABY HIPOALLERGÉN MOSÓGÉL PÚDER ILLATTAL 1000ML

Termék összetétele:

Tisztított víz, nemionos felületaktív anyag kókuszolajból 5-10 %, anionos felület aktív anyag (kókuszzsírral alkoholszulfát) 1-5 %, növényi eredetű illat anyag

A púder illatú mosógélt gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes kismama és babaruhákhoz, textíliákhoz, továbbá érzékeny bőr esetén minden korosztály számára. Kíméletes a színekhez, a textíliához és a bőrhöz. A mosást követően a ruhák kellemesen és diszkréten púderes illatúak lesznek.
Száraz hüvős helyen tárolandó.
ALLERGÉNEK A TERMÉKBEN:Kókusz, illat anyag
Forrás:gyártó/forgalmazó 2018 július

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök