UKKO REFLUX TEAKEVERÉK 80G
UKKO REFLUX TEAKEVERÉK 80G
UKKO REFLUX TEAKEVERÉK 80G
Termékadatok
Termékkód:
53792
Vonalkód:
7151602097448
Kiszerelés:
80 g
Bontható:
Igen
Egységár:
41.325 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 38, Modul: 04, Polc: 01)
Győr (Tároló: 1010)
Kecskemét
Pécs (Tároló: 0301)
Szeged
Vecsés (Tároló: 0405)
Nettó 2.603 Ft
Bruttó 3.306 Ft

Részletes termékinformáció

UKKO REFLUX TEAKEVERÉK 80G 

Összetevők: fehér akác, lándzsás útifű, fahéj, cékla, málnalevél

A tea rendszeres fogyasztása, eredményesen csillapíthatja az égő mellkasi érzést, a görcsös köhögést, a nyelési nehézségeket, illetve megszűntetheti a reflux eredetű rossz leheletet és az egyéb kellemetlen tüneteket. 

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 január

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök