UKKO FOGYASZTÓ TEAKEVERÉK 150G
UKKO FOGYASZTÓ TEAKEVERÉK 150G
UKKO FOGYASZTÓ TEAKEVERÉK 150G
Termékadatok
Termékkód:
53791
Vonalkód:
7151206097271
Kiszerelés:
150 g
Bontható:
Igen
Egységár:
22.040 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 38, Modul: 04, Polc: 01)
Győr (Tároló: 1010)
Kecskemét (Tároló: A.4)
Pécs (Tároló: 0301)
Szeged
Vecsés (Tároló: 0405)
Nettó 2.603 Ft
Bruttó 3.306 Ft

Részletes termékinformáció

UKKO FOGYASZTÓ TEAKEVERÉK 150G

Összetevők: mate tea, zöld tea, fahéj, gyömbér, kapor, koriandermag, fodormenta

Az UKKO Fogyasztó Teakeverék, természet és tudomány együttműködésének különleges ajándéka, amely téged is hozzásegíthet az eredményes és tartós fogyáshoz, valamint energiát, kitartást és koncentrációt biztosít a fogyókúrához és a mindennapokhoz, így segítve elő, hogy teljesebb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életet élj. 

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 január

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök