Hozzávalók 6 személyre: 

Elkészítése

Hevítsd fel közepes lángon az olívaolajat egy lábosban. Szórd bele az apróra vágott hagymát, zúzott fokhagymát, felaprított kaliforniai paprikát, és 3-4 percig párold. Add hozzá a száraz fehérbort és főzd 1 percig. Ízesítsd citrom reszelt héjával, sáfránnyal, és snidlinggel. Főzd 2-3 percig, majd add hozzá az alaplevet és a cayenne borsot. Forrald fel, majd vedd vissza a hőmérsékletet és főzd 25 percig. 

Add hozzá a harcsafilét és addig főzd, míg megpuhul. Ez körülbelül 10-15 percet vesz igénybe. Közben a paradicsom héját és magjait távolítsd el, vágd kockákra, majd add a leveshez. Ennek 5 perc főzési idő kell. 

Öntsd bele a kókuszkrémet és forrald fel a levest. Végül frissen facsart citromlével ízesítsd és melegen, pirított szénhidrátcsökkentett kenyérrel tálald.