NATURAL TÖRLŐKENDŐ KUKORICÁBÓL
NATURAL TÖRLŐKENDŐ KUKORICÁBÓL
Új
Tartósan alacsony ár
NATURAL TÖRLŐKENDŐ KUKORICÁBÓL
Termékadatok
Termékkód:
41523
Vonalkód:
5997842508137
Kiszerelés:
1 db
Bontható:
Igen
Egységár:
509 Ft /
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 37, Modul: 04, Polc: 06)
Győr (Tároló: 1402)
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1603)
Szeged
Vecsés
Nettó 401 Ft
Bruttó 509 Ft
Webáruházban jelenleg nem kapható

Részletes termékinformáció

Termék leírása: Kukoricából készült,természetes alapanyagú törlőkendő. Minden mosási,lemosási munkára. Forrás:gyártó/forgalmazó 2015 szeptember

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök