Részletes termékinformáció
Natur Tanya® OLIVA K2+D3- Extra szűz olívaolajban oldott, világszabadalommal védett természetes K2-vitamin és Quali-D® D3-vitamin.
Extra szűz olívaolajban oldott, magas hatóanyag tartalmú 820 mcg K-vitamin mátrix és 2200 NE D3 a napi adagban.
Termékünk világszabadalommal (US szabadalomszám 7,718,407) védett vitaMK7® természetes K2-vitamint tartalmaz, míg a Quali®-K és Quali®-D minőségi alapanyagból és fenntartható, nyomonkövethető, megbízható gyártásból származó K1- és D3- vitamin. A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, a K-vitamin és a D3-vitamin EGYMÁS HATÁSÁT KIEGÉSZÍTVE hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához. A K2-vitamint az emberi bélflórában levő baktériumok is előállítják, antibiotikumos kezelést követően viszont jelentősen csökkenhet a szervezet K-vitamin ellátottsága.
- természetes 820 mcg k-vitamin mátrix ( vitamk7® és quali®-k)
 - Quali®-d minőségi d3-vitaminnal
 - Spanyolországból származó extra szűz olívaolajban oldva
 - a szervezet számára hasznosítható formában
 - mesterséges színezék, szójaolaj, tartósítószer és aroma nélkül
 - 40 napra elegendő mennyiség
 - rendkívül alacsony cisz (inaktív) izomer tartalom
 - könnyen lenyelhető lágyzselatin kapszula
 
BACILLUS SUBTILIS NATTO FERMENTÁCIÓJÁBÓL SZÁRMAZÓ K2-VITAMIN (MK7), 99% ALL-TRANSZ K-VITAMIN TARTALOMMAL! 
A menakinon-7 biológiai aktivitása szorosan kapcsolódik annak természetes, strukturális all-transz szerkezetéhez. A K2-vitamin cisz-analógjai biológiailag inaktívak. Természetes környezetben a baktériumok a menakinon-7-nek csak a transz formáját állítják elő, míg a szintetikus módszerek mind a transz- és a cisz-izomereket produkálják, különböző szennyeződések lehetséges jelenléte mellett. 
K2-vitamin izomerek (MK-7 ÉS MK-4) biológiai aktivitásának összehasonlítása 
A K2-vitamin mint hosszú láncú menakinon-7 magasabb aktivitást mutat emberekben, mint az MK-4-es K2-vitamin. Az MK-7 jobb hatékonysága más homológokhoz képest jobb biológiai hozzáférhetőségének és hosszabb felezési idejének köszönhető. Lipofil szerkezetének köszönhetően az MK-7 oldódik olívaolajban. Bizonyítva van, hogy az MK7-tel dúsított olívaolaj jelentősen megnöveli az MK-7 plazmaszinteket, illetve hatással van az oszteokalcinra és annak karboxilációs állapotára.  
Világszabadalommal védett vitaMK7® K2-vitamin Miért a vitaMK7®? 
A „Gnosis by Leasffre”, amely a vitaMK7® alapanyagunk előállítója, úttörő volt a K2-vitamin, mint menakinon-7 (MK-7) fejlesztésében: az első gyártás 20 évvel ezelőtt indult. Kutatásuk a kezdetektől a K2-vitamin egy egyedi természetes mikrobiális forrására koncentrált: a Bacillus subtilis natto baktériumokra. 
A vitaMK7® ennél fogva ezen baktériumok egy szabadalmaztatott mikrobiális törzsén alapszik, amit a German Collection of Microorganisms and Cell Cultures (DSMZ) gyűjteményében helyeztek letétbe DSM 17766-os leltári szám/regisztrációs szám alatt. 
Természetes fermentációs folyamat 
A Gnosis by Lesaffre termelése egy ipari szabadalmaztatott fermentációs folyamatra támaszkodik, mely lehetővé teszi az MK-7 természetességének és megkülönböztethetetlen erejének megtartását. 
A szabadalmaztatott gyártási folyamata lehetővé teszi:
- az olyan MK7 előállítását, melyben az összes transz-izomer tisztasága meghaladja a 99%-ot
 - az aktív molekula eredeti biológiai struktúrájának megőrzését
 - a (foto)oxidatív módosítások elkerülését, megtartva így az oldallánc all-transz szerkezetét
 
Kiknek ajánljuk a Natur Tanya® Oliva K2+D3-vitamin terméket?
- életmódjuk vagy betegségük miatt napsugárzást tartósan nem kapó személyeknek
 - hideg téli és átmeneti időszakokban
 - serdülő-, és időskorban egyaránt
 - fizikailag aktív életmódot követőknek
 - várandósoknak
 - sportolóknak
 - változó korban levő hölgyeknek
 - alacsony csont ásványi anyag sűrűség esetén
 - fogyókúrázóknak
 
Összetevők: 
extra szűz olívaolaj, kapszulahéj (zselatin), nedvesítőszer (glicerin), tisztított víz, közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, fillokinon, természetes K2-vitamin (menakinon-7), antioxidánsok (tokoferolban gazdag kivonat, DL-alfa-tokoferol), kolekalciferol. 
Hatóanyagok a napi adagban 1 lágyzselatin kapszulában:
K-VITAMIN MÁTRIX
 - amelyből K1-vitamin (Quali®-K) 700 µg (933%*)
 - amelyből fermentált K2-vitamin (vitaMK7®) 120 µg (160%*)
D3-vitamin (Quali®-D) 55 µg (1100%*) (2200 NE**)
*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.
**NE: Nemzetközi Egység 
Adagolási javaslat: 
Napi 1 lágyzselatin kapszula, bő vízzel lenyelve.  
OGYÉI ny.sz: 26637/2021
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! 
Figyelmeztetés: 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék 12 éves kortól alkalmazható
A termék nem alkalmazható kumarin típusú vérhígítók használata esetén
A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában
A termék fogyasztása magas vér-, illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott!
A készítmény alkalmazásánál figyelembe kel venni más készítmények D-vitamin tartalmát
 
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 október
          
            