MOTTÓ TAPASZ KÉK
MOTTÓ TAPASZ KÉK
MOTTÓ TAPASZ KÉK
Termékadatok
Termékkód:
18353
Vonalkód:
5999881214826
Kiszerelés:
1 db
Bontható:
Igen
Egységár:
694 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Tároló: 17-06-04 | Sor: 17, Modul: 06, Polc: 04)
Győr (Tároló: 1805)
Kecskemét (Tároló: E-2-2)
Pécs (Tároló: 1502)
Szeged (Tároló: 0804)
Vecsés (Sor: 02, Modul: 14, Polc: 02)
Nettó 546 Ft
Bruttó 694 Ft

Részletes termékinformáció

Termék leírása:

MOTTÓ TAPASZ KÉK

Akut fájdalmak kezelésére szolgál, így jó hatása van fejfájás, fogfájás, menstruációs görcs, sportsérülések stb. esetén.

Mikroelektromos működésű fájdalomcsillapító, izomgörcsoldó tapasz. Nedvesség (veríték) hatására gyenge egyenáramot létesít a bőrön, mely áram az izmot ellazítja, a görcsöt megszünteti. Egyidejűleg

több helyen is viselhető, többféle fájdalom egyidejű kezelésére is alkalmas. Gyulladáscsökkentő hatása is van.

Gyógyszermentes, doppingmentes. MAGYAR találmány.

Vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Figyelmeztetések: Egyszer használatos, külső használatra! Nyílt sebre nem alkalmazható! A ragasztóanyag tartalmaz kaucsukot, amely az arra érzékenyeknél allergiás reakciót válthat ki, mely a bőr kipirulásával, viszketéssel jár: ez esetben távolítsuk el a tapaszt és ne használjuk!

Tárolás: Szobahőmérsékleten (de legfeljebb 30C-on), száraz, hűvös helyen. Felnyitás után legalább 6 hónapig működőképes.

Forrás:gyártó/forgalmazó

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök