MAMA TEA IGLICGYÖKÉR SZÁLAS 50G
MAMA TEA IGLICGYÖKÉR SZÁLAS 50G
MAMA TEA IGLICGYÖKÉR SZÁLAS 50G
Termékadatok
Termékkód:
16334
Vonalkód:
5998534500507
Kiszerelés:
50 g
Bontható:
Igen
Egységár:
7.220 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 40, Modul: 04, Polc: 05)
Győr (Tároló: 1006)
Kecskemét (Tároló: A-9-4)
Pécs (Tároló: 0501)
Szeged
Vecsés (Sor: 02, Modul: 01, Polc: 03)
Nettó 284 Ft
Bruttó 361 Ft

Részletes termékinformáció

Iglicgyökér, szálas tea Húgyutak védelmére használható tea. Összetevők: iglicgyökér Gyártó: Mama Drog Származási hely: Magyarország Kiszerelés: 50 g

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök