MAMA TEA DIÓLEVÉL SZÁLAS 50G
MAMA TEA DIÓLEVÉL SZÁLAS 50G
MAMA TEA DIÓLEVÉL SZÁLAS 50G
Termékadatok
Termékkód:
16312
Vonalkód:
5998534500286
Kiszerelés:
50 g
Bontható:
Igen
Egységár:
3.680 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 40, Modul: 02, Polc: 01 | Tároló: r12)
Győr (Tároló: 1007)
Kecskemét (Tároló: A-8-3)
Pécs (Tároló: 0501)
Szeged
Vecsés (Sor: 02, Modul: 01, Polc: 02)
Nettó 175 Ft
Bruttó 184 Ft

Részletes termékinformáció

Diólevél, szálas tea Vértisztító és gyulladáscsökkentő hatású, jól alkalmazható hajhullás ellen is. Összetevők: diólevél Gyártó: Mama Drog Származási hely: Magyarország Kiszerelés: 50 g

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök