LILY ALOE VERA ZSELÉ 99% TUBUSOS 228G
LILY ALOE VERA ZSELÉ 99% TUBUSOS 228G
LILY ALOE VERA ZSELÉ 99% TUBUSOS 228G
Termékadatok
Termékkód:
10028
Vonalkód:
026395001163
Kiszerelés:
228 g
Bontható:
Igen
Egységár:
14.382 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 18, Modul: 05, Polc: 04)
Győr (Tároló: 1704)
Kecskemét (Tároló: J-4-5)
Pécs
Szeged (Tároló: 1401)
Vecsés (Sor: 05, Modul: 10, Polc: 04)
Nettó 2.582 Ft
Bruttó 3.279 Ft

Részletes termékinformáció

Leírás: a bőrnyugtató hatású gél 99% tartalmaz aloe verát. A bőr víztartalmát pótolja, valamint a száraz bőrt megszünteti és segít a megújulásban. 

Felhasználása: száraz bőrre ajánlott. Napégette bőrpír és rovarcsípések okozta irritáció megszüntetésére, valamint gyantázás vagy borotválkozás utáni bőrnyugtatásra ajánlott. 

Összetevők: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer , Polysaccharide , Tocopheryl Acetate , Retinyl Palmitate, Ascorbic Acid, Disodium EDTA , Caprylyl Glycol , Phenoxyethanol , Sorbic Acid.

Tárolás: száraz és hűvös helyen kell tárolni. 

Forrás:gyártó/forgalmazó., 2020.április


 


 


 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök