SQUITOS ILLATOSÍTOTT MATRICA SZÚNYOGOK ELLEN 24DB
SQUITOS ILLATOSÍTOTT MATRICA SZÚNYOGOK ELLEN 24DB
SQUITOS ILLATOSÍTOTT MATRICA SZÚNYOGOK ELLEN 24DB
Termékadatok
Termékkód:
59683
Vonalkód:
8717953257000
Kiszerelés:
24 db
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
147 Ft / db
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 3.519 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

SQUITOS ILLATOSÍTOTT MATRICA SZÚNYOGOK ELLEN 24DB

A termék 100%-ban természetes alapanyagokból készült. 

Összetevők: citronella olaj, citromos eucalyptus. 

A termék DEET mentes. Nem hagy nyomot a ruhán. 
A termék nem érintkezik a bőrrel, így kiküszöböli a bőrallergia kockázatát. Ruhára vagy más közeli tárgyra kell felhelyezni, például babakocsira, kiságyra, ruhára, pizsamára. 3 év alatt a gyermek ruhájának hátára vagy elérhetetlen közelségbe. A felragasztás után az olajok felszívódnak. 
Ajánlott életkor: 0+. Babák (0+) és felnőttek számára is használható. 
A készlet 24 darabból áll. A matricák 72 órán át használhatók.

Kizárólag külső felhasználásra szánt termék. Ne nyelje le!

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2022 július

 

 

 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök