Kiszállítás üzleti partnereink részére:

Budapest területén belül nettó 40.000 Ft rendelési összeg felett, vidéken nettó 80.000 Ft rendelési összeg felett ingyenesen teljesítjük a kiszállítást.

Amennyiben a rendelési érték nem éri el a fenti összegeket, akkor a szállítási költség 2000 Ft + ÁFA.

 

Rendelés leadási határidő:

A HerbaHáz rendelésfelvétel elérhetőségeit ide kattintva tekintheti meg.

Budapest területén a hétköznap reggel 9 óráig beérkezett rendeléseket aznap szállítjuk ki.

Kérjük kedves partnereinket, hogy ebben az esetben szíveskedjenek megjelölni az üzlet reggeli nyitásának időpontját.

Vidék esetében a túranapot megelőző napon 14 óráig beérkezett rendeléseket másnap, a túranapján szállítjuk.

Ha telefonon nem tudnak elérni minket a megadott időpontig, akkor javasoljuk, hogy a rendelést faxon vagy e-mailben küldjék el részünkre, illetve ha a telefonszámokon üzenetrögzítő működik, akkor ezen jelezzék – cégnév, telefonszám megadásával -, hogy rendelést szeretnének leadni, és visszahívjuk Önt. Ha ez a megadott időpontok előtt történik meg, akkor ezek teljesítése a normál ütemterv szerint történik.

Rendelés leadási határidő: hétfő 14 óra (ha a rendelés a rendelési határidőig beérkezik, akkor másnap (kedden) teljesítjük. Ellenkező esetben csak a következő hét keddi napján történik a kiszállítás!)

További információkért a túrajáratokról, a szállítás feltételeiről, az esetleges szállítmányozási problémákról, továbbá a kiszállítás gördülékenysége miatt nyitva tartásukban ideiglenesen vagy véglegesen bekövetkezett változásokról (akár szabadság, betegség miatt is) kérjük, szíves tájékoztatásukat az alábbi elérhetőségeken:

HerbaHáz Vevőszolgálat

Telefon: 06 1 323 3024

Mobil: +36 70 452 2425

E-mail: vevoszolgalat@herbahaz.hu

Bízunk abban, hogy a bevezetett változások kiszámíthatóbbá tesznek minket rendelései teljesítésében, és szolgáltatásunkkal elégedett lesz!