KALIFA ZAMATOS VÖRÖS ÁFONYA 180G
KALIFA ZAMATOS VÖRÖS ÁFONYA 180G
KALIFA ZAMATOS VÖRÖS ÁFONYA 180G
Termékadatok
Termékkód:
55480
Vonalkód:
5997956705385
Kiszerelés:
180 g
Bontható:
Igen
Egységár:
3.689 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 09, Modul: 09, Polc: 04)
Győr (Tároló: 2801)
Kecskemét
Pécs (Tároló: 0803)
Szeged
Vecsés
Nettó 523 Ft
Bruttó 664 Ft

Részletes termékinformáció

KALIFA ZAMATOS VÖRÖS ÁFONYA 180G

Összetevők: vörös áfonya, cukor, napraforgóolaj

A vörösáfonya kiváló tápanyag, ásványi anyag és vitaminforrás. Vitaminok közül nagymértékben található benne C, B és A-vitamin. Ásványi anyagok közül kalcium, magnézium és kálium tartalma kimagasló. Jelentős az antioxidáns fenol és aszkorbinsav tartalma, ennek köszönhetően hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. Az aszkorbinsav pozitív hatással van az idegrendszer működésére is.  Összetevők: vörös áfonya, cukor, napraforgóolaj

Száraz hűvös  helyen 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 október

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök