KALIFA ZAMATOS SÁRGABARACK 180G
KALIFA ZAMATOS SÁRGABARACK 180G
KALIFA ZAMATOS SÁRGABARACK 180G
Termékadatok
Termékkód:
55478
Vonalkód:
5997956705354
Kiszerelés:
180 g
Bontható:
Igen
Egységár:
3.472 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 09, Modul: 08, Polc: 04)
Győr (Tároló: 2801)
Kecskemét
Pécs (Tároló: 0803)
Szeged
Vecsés
Nettó 492 Ft
Bruttó 625 Ft

Részletes termékinformáció

KALIFA ZAMATOS SÁRGABARACK 180G

összetevők: magozott, aszalt sárgabarack, antioxidáns: kén-dioxid

Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. A benne található béta-karotin antioxidáns hatású, mely nagy szerepet játszik az öregedési folyamatok lassításában, a szívbetegségek és a rák megelőzésében is. Hatalmas káliumtartalmának köszönhetően a magas vérnyomást mérsékli – ha az só érzékenységnek tudható be-, mivel a kálium ellensúlyozza a nátrium vérnyomás emelő hatását. 
Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett kiemelendő kéntartalma, aminek köszönhetően hatékony a rákos megbetegedések megelőzésében, méregtelenítő hatása van, és jótékony hatással van a bőrre, a haj növekedésére és a köröm állapotára. 
Nemcsak élettani hatásai és intenzív, aromás íze miatt kedvelt, hanem mutatós, élénk színe miatt szívesen használjuk süteményekhez és egyéb desszertekhez is. összetevők: magozott, aszalt sárgabarack, antioxidáns: kén-dioxid

Száraz hűvös  helyen 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 október

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök