JUTAVIT CHONDROITIN-SULPHATE 800MG 60DB
JUTAVIT CHONDROITIN-SULPHATE 800MG 60DB
JUTAVIT CHONDROITIN-SULPHATE 800MG 60DB
Termékadatok
Termékkód:
55050
Vonalkód:
5999887074257
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
82 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 14, Modul: 01, Polc: 02)
Győr
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 3.861 Ft
Bruttó 4.904 Ft

Részletes termékinformáció

JUTAVIT CHONDROITIN-SULPHATE 800MG 60DB

kondroitin-nátrium-szulfát, tömegnövelő szer (szorbit), fényező anyag (zsírsavak), csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói), 

Adagolás: Felnőtteknek napi 1x1 tablettát bő folyadékkal lenyelni. A termék 5-6 héten át történő fogyasztása javasolt. Rendszeres alkalmazása évente több alkalommal megismételhető, két hónapos szünetekkel. Szedése csak sok folyadék bevitellel ajánlott.

Száraz fényvédett helyen, 25o C alatt, lezárt dobozában.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 augusztus

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök