IN VITRO ANTIVAKARIN KRÉM 20G
IN VITRO ANTIVAKARIN KRÉM 20G
-10,00 %Akció
IN VITRO ANTIVAKARIN KRÉM 20G
Termékadatok
Akció időtartama:
2021.01.24. - 2021.01.31.
Termékkód:
14318
Vonalkód:
5997360121016
Kiszerelés:
20 g
Bontható:
Igen
Egységár:
58.770 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 37, Modul: 06, Polc: 02)
Győr (Tároló: 2003)
Kecskemét (Tároló: E-2-4)
Pécs (Tároló: 1407)
Szeged (Tároló: 0104)
Vecsés (Tároló: 0503)
Nettó 926 Ft
Bruttó 1.175 Ft
Eredeti nettó 1.028 Ft
Eredeti bruttó 1.306 Ft

Részletes termékinformáció

Leírás: Az ANTIVAKARIN® krém hatására a viszkető kellemetlen érzés 10-20 másodpercen belül enyhül, majd megszűnik. Azonnal megnyugtatja a bőrt. Megelőzhető, hogy a csípés helyén feszülő duzzanat alakuljon ki. Megakadályozza a viszkető érzés napszakonként ismétlődő kiújulását. A krém gyógynövény komponensei elősegítik a bőrfelszín hámosodását és a sebgyógyulást. Hatékony segítséget nyújt: rovarcsípések (szúnyog, pók, méh, darázs), a medúza, a csalán érintése, valamint az allergiás eredetű (pl.: napfény, leégés hatására jelentkező) viszketések enyhítésére, megszüntetésére. Különösen javasolt gyermekeknél, hogy megakadályozzuk a vakarózást, illetve a bőr véresre dörzsölését. Nyaraláskor, pihenéskor otthon ne hagyja, mert aztán vakarózhat!

Összetevők: (INCI) Water / Aqua , White Petrolatum , Cetearyl Alcohol , Paraffin , Glycerin , Alcohol , Calendula Officinalis (Pot Marigold) , Sodium Lauryl Sulfate , Lecithin , Methylparaben.

Alkalmazás: A rovarcsípést és környékét a csípés után, illetve az ún." napfény-allergiánál" (napozás hatására megjelenő apró piros kiütések jelentkezése), a kiütések megjelenése után a legrövidebb idén belül krémezze be alaposan. Ha a viszkető érzés a későbbiekben visszatérne,ismételje meg a krémezést. A kezelés hatására: A viszkető kellemetlen érzés 10-20 másodpercen belül enyhül, majdmegszűnik; megelőzhető, hogy a csípés helyén feszülő duzzanat alakuljon ki, mert a krém hatóanyagai elősegítik a viszketést kiváltó anyagok gyors felszívódását és megnyugtatják a bőrt; a csípés helyén mérsékeli, illetve megszünteti a viszkető érzés napszakonként ismétlődő kiújulását és ezáltal a fájdalmas "vakart" sebek kialakulása megelőzhető, ami kisgyermekeknél különösen előnyös; a krém gyógynövény komponensei elősegítik a hámosodást és a sebgyógyulást, ezért a krém alkalmas a már hámsérült (elvakart) csípések kezelésére is.

Tárolás: hűvös és száraz helyen.

Forrás: gyártó/forgalmazó. 2020. szeptember


 

 

 

 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök