IN VITRO ANTIVAKARIN KRÉM 20G
IN VITRO ANTIVAKARIN KRÉM 20G
Tartósan alacsony ár
IN VITRO ANTIVAKARIN KRÉM 20G
Termékadatok
Termékkód:
14318
Vonalkód:
5997360121016
Kiszerelés:
20 g
Bontható:
Igen
Egységár:
54.950 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 37, Modul: 06, Polc: 02)
Győr (Tároló: 2004)
Kecskemét (Tároló: E-2-4)
Pécs (Tároló: 1702)
Szeged (Tároló: 0104)
Vecsés (Sor: 02, Modul: 14, Polc: 04)
Nettó 865 Ft
Bruttó 1.099 Ft

Részletes termékinformáció

TERMÉKLEÍRÁS Az ANTIVAKARIN® krém kiválóan alkalmazható az alábbi okok miatt kialakuló viszketések csillapítására, megszüntetésére: rovarcsípések (szúnyog, pók, méh, darázs), a medúza, a csalán érintése, valamint az allergiás eredetű (pl.: napfény, leégés hatására jelentkező) viszketések. Különösen javasolt gyermekeknél, hogy megakadályozzuk a vakarózást, illetve a bőr véresre dörzsölését. Hatására a viszkető kellemetlen érzés 10-20 másodpercen belül enyhül, majd megszűnik. Azonnal megnyugtatja a bőrt. Megelőzhető, hogy a csípés helyén feszülő duzzanat alakuljon ki. Megakadályozza a viszkető érzés napszakonként ismétlődő kiújulását. A krém gyógynövény komponensei elősegítik a bőrfelszín hámosodását és a sebgyógyulást. ÖSSZETEVŐK (INCI) Water / Aqua , White Petrolatum , Cetearyl Alcohol , Paraffin , Glycerin , Alcohol , Calendula Officinalis (Pot Marigold) , Sodium Lauryl Sulfate , Lecithin , Methylparaben

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök