HERBÁRIA TEAKEVERÉK LADY KLIMAX FILTERES 20DB
HERBÁRIA TEAKEVERÉK LADY KLIMAX FILTERES 20DB
HERBÁRIA TEAKEVERÉK LADY KLIMAX FILTERES 20DB
Termékadatok
Termékkód:
13790
Vonalkód:
5997005341458
Kiszerelés:
20 db
Bontható:
Igen
Egységár:
52 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 38, Modul: 02, Polc: 04)
Győr (Tároló: 1013)
Kecskemét (Tároló: A-1-4)
Pécs (Tároló: 0604)
Szeged (Tároló: 0702)
Vecsés (Sor: 02, Modul: 07, Polc: 03)
Nettó 816 Ft
Bruttó 1.036 Ft

Részletes termékinformáció

A teakeverék gyógynövény-komponensei a változókor időszakában fellépő panaszok (hőhullámok, fokozott verejtékezés, búskomorság, fokozott ingerlékenység, túlsúlyosság, ideges szívpanaszok, rendszertelen és nagy mennyiségű menstruációs vérzés) megelőzésére és enyhítésére összetett módon hatnak. A készítmény méh-, petefészek- és emlőeltávolítás után is alkalmazható. Összetevők: galagonya virágos hajtásvég, réti palástfű virágos hajtás, közönséges orbáncfű virágos hajtás, közönséges cickafark virágos hajtás, édeskömény termés, orvosi zsálya levél, orvosi citromfű leveles szár, borsosmentalevél porított formában.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök