GYÓGYFŰ TEA AKÁCVIRÁG SZÁLAS 30G
GYÓGYFŰ TEA AKÁCVIRÁG SZÁLAS 30G
GYÓGYFŰ TEA AKÁCVIRÁG SZÁLAS 30G
Termékadatok
Termékkód:
29255
Vonalkód:
5999560190069
Kiszerelés:
30 g
Bontható:
Igen
Egységár:
9.033 Ft / kg
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 40, Modul: 01, Polc: 01)
Győr (Tároló: 1009)
Kecskemét (Tároló: A-7-1)
Pécs (Tároló: 0501)
Szeged
Vecsés (Sor: 02, Modul: 03, Polc: 01)
Nettó 258 Ft
Bruttó 271 Ft

Részletes termékinformáció

Nyílásban a fürtökről lefosztott virágokból áll. Köhögéscsillapító, izzasztó, teakeverékekben ízjavító. Enyhe hashajtó és vizelethajtó hatású, gyomorsavképzés elleni szer. A virágban lévő aromaanyagokat az élelmiszer- és illatszeriparban használják. Összetevők: akácvirág

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök