Hozzávalók:

  • 1 db Domi fűszerezett zúzott fokhagyma grillekhez, sültekhez
  • olívaolaj
  • 1 db egész cukkini
  • 1 db padlizsán
  • 1-2 gerezd egész fokhagyma
  • 2 db egész cső kukorica
  • 4-5 fej grillezésre alkalmas, nagyobb gomba
  • 2-3 db burgonya
  • 1-2 db sárgarépa
  • 2 db paprika

 

Elkészítés:
A zöldségeket mosd meg és készítsd elő. Vágd fel a zöldségeket tetszőleges formára, például a cukkinit karikára, a padlizsánt hosszára. Arra figyelj, hogy körülbelül egyforma nagyságúak legyenek. Csoportosítsd a zöldségeket sütési időnek megfelelően. A cukkini, paprika nagyon hamar megsül, így az kevesebb sütési időt igényel, míg a krumplit, kukoricát kicsit tovább kell sütni, így azt érdemes hamarabb a grillre tenni. Egy tálba keverd össze a Domi Fűszerezett zúzott fokhagymát az olívaolajjal. Tedd bele a zöldségeket egy tálba és jól keverd össze a páccal, majd pihentesd kb. 2 órán át. Ezt követően rendezd a zöldségeket a grillrácsra. A forró grillen barnulásig süsd a zöldségeket.