GOLOKA FÜSTÖLŐ GOLD PREMA CHANDAN 10DB
GOLOKA FÜSTÖLŐ GOLD PREMA CHANDAN 10DB
GOLOKA FÜSTÖLŐ GOLD PREMA CHANDAN 10DB
Termékadatok
Termékkód:
17272
Vonalkód:
5999519271399
Kiszerelés:
10 db
Bontható:
Igen
Egységár:
95 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 02, Modul: 03, Polc: 03)
Győr (Tároló: 2006)
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1702)
Szeged
Vecsés (Tároló: fustolo3)
Nettó 749 Ft
Bruttó 951 Ft

Részletes termékinformáció

Utánozhatatlanul lágy és selymes szantál illatkompozíció „műértők” számára; Testet és lelket megnyugtató illata feléleszti a szunnyadó szellemiséget és a kreativitást. Tartalma: 10 szál/doboz Égési idő: 40-50 perc/szál!

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök