GARUDA AYURVEDA SHILAJIT VEGETÁRIÁNUS KAPSZULA 60DB
GARUDA AYURVEDA SHILAJIT VEGETÁRIÁNUS KAPSZULA 60DB
GARUDA AYURVEDA SHILAJIT VEGETÁRIÁNUS KAPSZULA 60DB
Termékadatok
Termékkód:
36599
Vonalkód:
8904053225408
Kiszerelés:
60 db
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
150 Ft / db
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 8.995 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

A Shilajit a Himalája 2500-5000 méter magas szikláinak különleges gyógyanyaga. Növényi és ásványi eredetű szerves (oligoszacharidok, gyanták, aminosavak, fitoszterinek, növényi savak, benzoátok, enzimek, vitaminok) és szervetlen (Kálium, kalcium, vas, foszfor, magnézium, jód) összetevők komplex keveréke. Antioxidáns. 

  • Támogatja az immunrendszert és a mentális funkciókat. 
  • Kiválóan alkalmas betegségek utáni legyengült állapotok kezelésére, időskori vitalitás fokozására. 
  • Segít fenntartani a csontok és ízületek egészségét. 

Összetevők 1 kapszulában: 
Shilajit (Purified Asphaltum) 500 mg (HPMC) cellulóz kapszulában 

Alkalmazás
Napi 1-2 kapszula étkezések után vízzel vagy gyümölcslével bevenni 

Notifikáció: OÉTI-13279/2013. 

Forrás: gyártó / forgalmazó - 2023 augusztus

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök