Hozzávalók egy 22 centiméteres pite formához: 

A pite alaphoz: 

A töltelékhez: 

A díszítéshez: 

  • 240 ml habtejszín 
  • 150 g tejföl 
  • 3 evőkanál porcukor nádcukorból

Elkészítése: 
Keverd össze alaposan a darált kekszet és az olvasztott vajat. Oszlasd el egyenletesen egy 22 centiméteres pite forma aljába. Nyomkod az aljára és nyomkodd fel a piteforma oldalára is. Ameddig elkészíted a tölteléket, rakd hűtőbe. 

Egy késes aprítóban pürésítsd a sült sütőtököt. Keverd hozzá a cukrot. Egyenként add hozzá a tojásokat és egy habverő segítségével alaposan keverd össze. Ezután keverd hozzá a többi hozzávalót, ízesítsd a fűszerekkel. Keverd simára a krémet. Öntsd rá a hűtőből kivett keksz alapra. Előmelegített 180°C-os sütőben süsd 40 perc alatt készre. Tedd félre, hagyd teljesen kihűlni. Néhány órát pihentesd a hűtőben. 

A hideg habtejszínt verd fel kemény habbá és óvatosan forgasd bele a kikevert tejfölt, porcukrot. Tálalás előtt a kihűlt pitét díszítsd a habbal, majd hintsd meg kevéske fahéjjal