ECO NATURAL MOSOGATÓSZIVACS RÉZ MIKROSZEMCSÉKKEL 2DB
ECO NATURAL MOSOGATÓSZIVACS RÉZ MIKROSZEMCSÉKKEL 2DB
ECO NATURAL MOSOGATÓSZIVACS RÉZ MIKROSZEMCSÉKKEL 2DB
Termékadatok
Termékkód:
55266
Vonalkód:
5997842508236
Kiszerelés:
2 db
Bontható:
Igen
Egységár:
207 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 37, Modul: 04, Polc: 06)
Győr
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1602)
Szeged
Vecsés
Nettó 325 Ft
Bruttó 413 Ft

Részletes termékinformáció

ECO NATURAL MOSOGATÓSZIVACS RÉZ MIKROSZEMCSÉKKEL 2DB

szivacs PU habból készült.

Vegyszermentes, antibakteriális hatású súrolólap. Baktériumok, vírusok és gombák ellen. innovatívCuBright technologia.hatását megőrzi  többszöri felhasználás után is

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 szeptember

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök