DR.HERZ L-TRYPTOPHAN B-VITAMINOK 60DB
DR.HERZ L-TRYPTOPHAN B-VITAMINOK 60DB
DR.HERZ L-TRYPTOPHAN B-VITAMINOK 60DB
Termékadatok
Termékkód:
55048
Vonalkód:
5999564541423
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
43 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 13, Modul: 06, Polc: 05)
Győr (Tároló: 1503)
Kecskemét
Pécs
Szeged
Vecsés
Nettó 2.013 Ft
Bruttó 2.556 Ft

Részletes termékinformáció

DR.HERZ L-TRYPTOPHAN B-VITAMINOK 60DB

L-triptofán, zselatin, tiamin-mononitrát (B1 vitamin), Riboflavin (B2 vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6 vitamin), Folsav, ciano-kobalamin (B12 vitamin), színezék (titán-dioxid)

A triptofán a 20 féle alapvető fehérjealkotó aminosav és a nyolc esszenciális aminosav egyike. A triptofán nem csak a fehérjék termeléséhez elengedhetetlen, hanem a niacin ( B3 vitamin) előállításához is.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 augusztus

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök