DR.DOLHAY JÓD PEZSGŐTABLETTA 10DB
DR.DOLHAY JÓD PEZSGŐTABLETTA 10DB
DR.DOLHAY JÓD PEZSGŐTABLETTA 10DB
Termékadatok
Termékkód:
33831
Vonalkód:
5997700150201
Kiszerelés:
10 db
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
250 Ft / db
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 2.497 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

Colpo-Cleaner Jód fertőtlenítőszer, hüvelyzuhany készítéséhez. Nem maró hatású. Feltisztítja a gyulladt hüvelyfal lepedékét. Kimossa a gennyet, nyákot, bomló vért, hogy azok toxinjai ne mérgezhessék tovább a még élő hüvelyfali sejteket. Egyenletesen tömény anyaggal irtja ki a hüvelyfali redőkben megbújó minden fajta kórokozót. Nem jöhet létre túlkoncentrált oldat, mint az egy helyben oldódó gyógyszerek eseteiben. Az oldat csak a szükséges ideig marad bent, így a jódból a legkevesebb mennyiség szívódhat a szervezetbe. Szagtalanít.

A kúra csak két napos. Recept nélkül is olcsó.
Foltja könnyen kimosható.
A többi termékünk irrigátorával használható.

Összetevők:
1 pezsgőtabletta 500 mg PVP jódot tartalmaz.
Segédanyagok: nátrium hidrogén karbonát, vízmentes citromsav, makrogol 6000.

Felhasználás:
Oldjon fel 1 db pezsgőtablettát 18 ml test-meleg (37 C) vízben. Az oldatot mindig használat előtt készítse el! Az elkészített oldat nem tárolható!

Gyártó:
Dolhay Walmark Kft.

Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink