DR.DOLHAY JÓD PEZSGŐTABLETTA 10DB
DR.DOLHAY JÓD PEZSGŐTABLETTA 10DB
-10 %Akció
DR.DOLHAY JÓD PEZSGŐTABLETTA 10DB
Termékadatok
Akció időtartama:
2022.01.17. - 2022.01.23.
Termékkód:
33831
Vonalkód:
5997700150201
Kiszerelés:
10 db
Bontható:
Igen
Egységár:
170 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: 0610 | Sor: 06, Modul: 12, Polc: 02 | Tároló: 17-08-04)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 2107)
Kecskemét (Tároló: 4301)
Pécs
Szeged (Tároló: 0901)
Vecsés
Nettó 1.335 Ft
Bruttó 1.696 Ft
Eredeti nettó 1.483 Ft
Eredeti bruttó 1.884 Ft

Részletes termékinformáció

COLPO CLEANER JÓD PEZSGŐTABLETTA Colpo-Cleaner Jód fertőtlenítőszer, hüvelyzuhany készítéséhez. Nem maró hatású. Feltisztítja a gyulladt hüvelyfal lepedékét. Kimossa a gennyet, nyákot, bomló vért, hogy azok toxinjai ne mérgezhessék tovább a még élő hüvelyfali sejteket. Egyenletesen tömény anyaggal irtja ki a hüvelyfali redőkben megbújó minden fajta kórokozót. Nem jöhet létre túlkoncentrált oldat, mint az egy helyben oldódó gyógyszerek eseteiben. Az oldat csak a szükséges ideig marad bent, így a jódból a legkevesebb mennyiség szívódhat a szervezetbe. Szagtalanít. A kúra csak két napos. Recept nélkül is olcsó. Foltja könnyen kimosható. A többi termékünk irrigátorával használható. Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök