DR.DOLHAY COLPO-CLEANER PLUSZ INTIM ZUHANY
DR.DOLHAY COLPO-CLEANER PLUSZ INTIM ZUHANY
DR.DOLHAY COLPO-CLEANER PLUSZ INTIM ZUHANY
Termékadatok
Termékkód:
14932
Vonalkód:
5997700150126
Kiszerelés:
1 db
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
2.573 Ft / db
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 2.573 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

A Colpo-Cleaner Intim Zuhany (magyarul hüvely irrigátor) esztétikus, könnyen tisztítható, puha, testbarát anyagból készült, ergonomikus formájú hüvelyöblítő. A legnépszerűbb zuhanyeszköz Magyarországon. Egyszerűen és kényelmesen kezelhető, könnyen tisztítható, többször felhasználható és eldobás után újrahasznosítható. Mindhárom pezsgőtablettánk oldata (Laktóz, Jód, Lacto) gyorsan és könnyedén elkészíthető benne.

  • I. kockázati osztályba sorolt Orvostechnikai Eszköz. Könnyen kezelhető és tisztán tartása egyszerű. Sokszor használható.
  • A Colpo-Cleaner hatóanyagok pezsgőtablettáinak oldatával használható.

Hogyan nyújt védelmet az Intim Zuhany?

  1. Kimossa a pangó, sokszor tömeges váladékot.
  2. Nyomban savas vegyhatást állít elő és azt igyekszik fenntartani (pufferolni) mindaddig, amíg ...
  3. ... a laktózzal (=tejcukorral) elszaporítjuk a Laktobacillust, hogy savat termeljen. Ezt a cukrot a leggyakoribb kórokozók nem eszik! - Így néhány hét alatt a hám is megerősödik.

Összetétel: 
1 db színtelen PE tartály, 1 db PE kezelőcső egy dobozban

Alkalmazás:

  • Megelőzésre és tisztálkodásra (az önvédelmét károsító hatások számától függően) 1-2-3 naponta egyszer.
  • Gyulladás utókezelésére naponta háromszor, két napon át (ilyenkor csíphet az Intim Zuhany), majd fokozatosan ritkábban három hétig.

Az intim zuhany tartályos részét töltsd háromnegyed részig langyos vízzel. Tegyél bele egy darab Colpo Cleaner pezsgőtablettát, majd várd meg, míg feloldódik. Tedd rá a kezelőcsövet. Feküdj hanyatt a fürdőkádban, lazulj el és óvatosan helyezd a kezelőcsövet a hüvelybe, ameddig fel tudod tolni. A tartály megnyomásával tudod az oldatot a hüvelybe juttatni. Vedd ki a csövet a hüvelyből, picit tartsd bent a folyadékot, majd engedd ki. Ismételd addig, amíg az oldat el nem fogy a tartályból. A kezelést követően tisztítsd meg és fertőtlenítsd az intim zuhanyt.

A Colpo-Cleaner Intim Zuhany tisztítása: Használat után az eszközt belül és kívül, tiszta vízzel öblítsd ki. A vízzel teletöltött tartályba tegyél fertőtlenítő szert (pl: 1/4 tabletta Colpo-Cleaner Jódot) és állítsd bele a kezelőcsövet. Hagyd hatni a fertőtlenítőt egy órán át, majd az eszközt kívül – belül alaposan öblítsd le, hagyd megszáradni. Száraz helyen tárold!

A pezsgőtabletta összetevői: tejcukor (laktóz), citromsav, szódabikarbóna, illatanyag

Ezek az egészséges emberi test építőanyagai is, nem allergizálnak! Azonnal optimális savas állapotot hoznak létre és azt enyhébb károsító hatások ellenére is fenntartják. A tejcukor a Lactobacillus számára tápanyag, a leggyakoribb kórokozóknak viszont nem!

Az oldatot mindig frissen készítsd. Szüzek is igénybe vehetik, ha a cső befér. Egy eszközt csak egy személy használhat. Áldott állapotban, gyermekágyban és műtét utáni használatáról kérdezd meg nőgyógyászodat.
Amikor a hüvelygyulladás már nagyon elhatalmasodott, a kúrát a Colpo-Cleaner Jód tablettával (csak receptre kapható) célszerű kezdeni, - ez minden helyi kórokozót kiírt - és Colpo-Cleaner Laktózzal folytatni.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. december

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök