DR.DOLHAY COLPO-CLEANER PLUSZ INTIM ZUHANY
DR.DOLHAY COLPO-CLEANER PLUSZ INTIM ZUHANY
DR.DOLHAY COLPO-CLEANER PLUSZ INTIM ZUHANY
Termékadatok
Termékkód:
14932
Vonalkód:
5997700150126
Kiszerelés:
1 db
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
2.237 Ft / db
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 2.237 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

DR.DOLHAY COLPO-CLEANER PLUSZ INTIM ZUHANY

 

a Colpo-Cleaner hatóanyagok pezsgőtablettáinak oldatával használható.

I. kockázati osztályba sorolt Orvostechnikai Eszköz. Könnyen kezelhető és tisztán tartása egyszerű. Sokszor használható.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. december

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök