DR.DOLHAY COLPO CLEANER LAKTÓZ PEZSGŐTABLETTA 20DB
DR.DOLHAY COLPO CLEANER LAKTÓZ PEZSGŐTABLETTA 20DB
DR.DOLHAY COLPO CLEANER LAKTÓZ PEZSGŐTABLETTA 20DB
Termékadatok
Termékkód:
14935
Vonalkód:
5997700150409
Kiszerelés:
20 db
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
80 Ft / db
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 1.607 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

Pezsgőtabletták hüvelyzuhany készítéséhez.

  • A „házőrző” laktobacilusoknak a Laktóz a legfontosabb tápszere.
  • A hüvelygombának a laktóz nem táplálék.
  • A pezsgőtabletták élelmiszer minőségű anyagokból készülnek.
  • Közforgalomban vannak 1992 óta, napi használatban.
  • 65 millió alkalommal használták.

Használat:
Töltse meg a Colpo-Cleaner hüvelyzuhany eszköz (irriqátor) flakonját a középső bordáig, 36C-40C hőmérsékletű vízzel. Tegye bele a kettétört pezsgőtablettát. A pezsgés megszűnése után a kezelőcsövet rögzítse a flakonra. Óvatosan dugja a hüvelybe a kezelőcsövet, ez nem fájhat, és nyomja össze a flakont.
A kezelőcső mozgatásával a hüvely teljes felülete megtisztítható.
A hüvelyzuhany ellazított izmok mellett használható fürdőkádban, félig ülő helyzetben, zuhanytálcán, bidén vagy WC-csészén.

Figyelmeztetés:
A Colpo-Cleaner hüvelyzuhany eszközt tisztítsa úgy, hogy minden részét tiszta folyó vízzel mossa át, hagyja megszáradni, és szárazon tárolja.
Csak frissen készített oldatot használjon. 
Egy hüvelyzuhany eszközt csak egy ember használjon.
Ha a Colpo-Cleaner Jód pezsgőtabletta alkalmazása során annak hatását túlzottan erősnek vagy csekélynek érzi, forduljon orvosához.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. december

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink