DR.CHEN LADY SLIM 50+KAPSZULA 60DB
DR.CHEN LADY SLIM 50+KAPSZULA 60DB
DR.CHEN LADY SLIM 50+KAPSZULA 60DB
Termékadatok
Termékkód:
54522
Vonalkód:
5999561421889
Kiszerelés:
60 db
Bontható:
Igen
Egységár:
47 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 04, Modul: 05, Polc: 03)
Győr (Tároló: 1602)
Kecskemét
Pécs (Tároló: sh07)
Szeged
Vecsés (Tároló: 0208)
Nettó 2.218 Ft
Bruttó 2.817 Ft

Részletes termékinformáció

DR.CHEN LADY SLIM 50+KAPSZULA 60DB

zselatin, kudzugyökér-őrlemény, keserűnarancs-kivonat, szúrós csodabogyókivonat, bazsarózsagyökér-kivonat, édesgyökér-kivonat, barnaalga-kivonat, kudzugyökér-kivonat, kapszaicin-kivonat, L-lizin, Aloe gél, zsírsavak magnézium sói (csomósodást gátló), nátrium-szelenit granulátum (maltodextrin, nátrium-citrát (stabilizátor), kalcium-karbonát (csomósodást gátló), nátrium-szelenit), titán-dioxid (színezék), vas-oxid (színezék)

A változókori karcsúságért, a könnyű lábakért és a pajzsmirigy egészséges működéséért

naponta 1 kapszula.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 május

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök