DR.CHEN KOLLAGÉN MAX PLUS TABLETTA 30DB
DR.CHEN KOLLAGÉN MAX PLUS TABLETTA 30DB
DR.CHEN KOLLAGÉN MAX PLUS TABLETTA 30DB
DR.CHEN KOLLAGÉN MAX PLUS TABLETTA 30DB
Termékadatok
Termékkód:
37339
Vonalkód:
5999561420653
Kiszerelés:
30 db
Bontható:
Igen
Egységár:
91 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 13, Modul: 04, Polc: 02)
Győr (Tároló: 1602)
Kecskemét (Tároló: E-8-2)
Pécs (Tároló: sh11)
Szeged (Tároló: 3102)
Vecsés (Tároló: 0209)
Nettó 2.146 Ft
Bruttó 2.726 Ft

Részletes termékinformáció

A Kollagén MAX Plus tabletta jelentős mennyiségű kollagént és hialuronsavat tartalmaz. Természetes eredetű C-vitaminnal (acerola gyümölcsből), élesztőből kivont szelénnel készült. A C-vitamin támogatja a megfelelő kollagénképződést a szervezetben, ezáltal bőr, a fogíny, a csontok és fogak, az erek és a porcok egészségének fenntartását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén segít megőrizni a haj és a köröm megfelelő állapotát, védi a szervezetet az oxidatív stresszel szemben. A króm részt vesz a makrotápanyagok (fehérjék, szénhidrátok, zsírok) anyagcseréjében. A kollagén és a hialuronsav a bőrben természetesen jelen lévő vázfehérjék.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök