DABUR PIROS RÓZSAVÍZ 250ML
DABUR PIROS RÓZSAVÍZ 250ML
DABUR PIROS RÓZSAVÍZ 250ML
Termékadatok
Termékkód:
12653
Vonalkód:
5022496192507
Kiszerelés:
250 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
6.400 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 06, Modul: 03, Polc: 02 | Tároló: r4)
Győr (Tároló: 2301)
Kecskemét (Tároló: J-3-1)
Pécs (Tároló: 0701)
Szeged
Vecsés (Sor: 01, Modul: 08, Polc: 03)
Nettó 1.260 Ft
Bruttó 1.600 Ft

Részletes termékinformáció

Leírás: Különleges kézzel szedett piros rózsaszirmok olajából készült igen finom esszencia. Széles körben alkalmazzák illatosító és lemosó szerként a kényes területek, például a szemkörnyék finom bőrének lemosására. Az arc bőrére gyakorolt tonizáló hatása is egyedülálló. A rózsaolaj gyógyhatása is ismert, mivel görcsök, gyomorpanaszok esetén, illetve máj- és epebántalmak csillapítására is alkalmas. Az olaj jótékonyan hat a szervezet túlterhelt lelki és fizikai állapotára. Oldja a görcsöket, hatására az ideges eredetű tónusos izmok elernyednek, az alvászavarok kedvezően befolyásolhatóak és a depressziósok hangulata is javul. Különösen a keleti konyha használja ételek, italok, desszertek ízesítésére. Optimalizálja a nyári italok szomjúság elleni hatását, ha kevés rózsavizet adagolunk hozzájuk. Limonádék ízesítésére kiváló! 

Összetevők: Rózsaolaj, víz, propilénglikol, citromsav.

Tárolás: hűvös és száraz helyen.

Forrás: gyártó/forgalmazó. 2020. április

 

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök