Hozzávalók:

  • 8db tojás
  • 2 kávéskanál mustár
  • 2 evőkanál tejföl 
  • 1 evőkanál majonéz 
  • fél lilahagyma apróra vágva
  • 1 teáskanál citromlé
  • egy kis csokor petrezselyemzöld apróra vágva
  • bors
  • 1 teáskanál curry fűszerkeverék
  •  

Elkészítés: 

Főzd meg a tojásokat, majd vedd le a héjukat. Hagyd kihűlni, majd vágd félbe a tojásokat, és szedd ki a sárgákat.

A tojássárgákat tedd egy tálba, és add hozzá a tejfölt, a mustárt, a citromlevet, az apróra vágott lilahagymát és a petrezselyemzöldet. Add hozzá a curryt és sózd-borsozd. Alaposan keverd össze.

A kapott masszát tedd habzsákba és töltsd meg vele az üres tojásfehérjéket.