Részletes termékinformáció
Ha megtörnéd a szürke hétköznapok rohanós reggeleit, próbáld ki a köleses zabkásánkat ribizlivel. Ez a reggeli nem csak értékes tápanyagokkal és energiával tölt fel, de egy ideig rózsaszínben látod tőle a világot. Legalábbis amíg a reggeli tart, mivel a liofilizált piros, és fekete ribizliszemek megszínesítik a tányérod. Hogy még izgalmasabb ízvilágot érjünk el, tettünk még a kásába kókuszdarabokat, és szárított almakockákat, így tényleg nem unalmas egyetlen kanál sem! Ha te is csavarnál még egyet az egészen, próbáld ki feltétnek valamelyik granolánkkal, plusz dobj rá még pár szem bogyós gyümölcsöt, málnát, szedret vagy ribizlit.
Összetevők:
gluténmentes zabpehely (45,6%), datolya darabok (aszalt datolya, rizsliszt), kölespehely (10%), lenmagpehely, almaliszt, kókuszdarabok, liofilizált ribizli (1%), céklapor, fahéj, tengeri só.
Átlagos tápértékadatok 100g termékben:
Energia 1637 kJ / 389 kcal
Zsír 9,3g
- amelyből telített zsírsavak 2,87g
Szénhidrát 62g
- amelyből cukrok 20,5g
Rost 11,7g
Fehérje 8,8g
Só 0,43g
Felhasználási javaslat:
A köleses zabkása klasszikusan egy reggelire fogyasztott termék, azonban fogyaszthatod kisétkezésre, vagy akár egy desszert részeként is. A komplett reggeli étkezés részeként öntsd le a köleses zabkását ízlésed és személyes szükségleteidnek megfelelően 125 ml forró tejjel, növényi tejhelyettesítő itallal vagy vízzel. Kevergesd meg, hagyd minimum 3 percet állni és máris fogyasztható. Társíts a köleses zabkása mellé valamilyen friss gyümölcsöt, egy pohár vizet vagy cukormentes teát, és kész is a finom, kiegyensúlyozott reggeli.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.
Forrás: Gyártó/forgalmazó 2023. szeptember