Részletes termékinformáció
A csokoládétorta a boldogság csokis pillanatait nyújtja vegán és gluténment receptúrával. A sütemények, muffinok vagy szeletek még csokisabbak, és pillanatok alatt elcsábulnak tőle.
Ínyenceknek: A csokitorta extra csokidarabokat tartalmaz legalább 53% kakaó tartalommal.
Összetevők:
Nyers nádcukor*, rizsliszt*, kukoricakeményítő*, 11,1% étcsokoládébevonat* 1 (kakaómassza* 3 , cukor*, kakaóvaj* 3 ), 7,1% kakaópor* 3, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát; almarost*, savanyítószer: kálium-tartarát; sűrítőszer: szentjánoskenyérgumi*; só, emulgeálószer: lecitinek* (napraforgó*); Sűrítőszer: guar gumi*.
*ellenőrzött bio termesztésből
1 kakaó: legalább 53%
3 Rainforest Alliance tanúsított
Tápértékek 100 g termékben:
Energia 1404 kj / 335 kcal
Zsír 16 g
Szénhidrát 43 g
- ebből cukor 22 g
Rost 2,7 g
Fehérje 4,0 g
Só 0,65 g
Felhasználási javaslat:
Hozzávalók:
- 300 ml szója ital
- 100 g lágy margarin
- Forma (20-25 cm)
- Kézi mixer habverővel
Elkészítés:
- A sütőt előmelegítjük 180 C-ra a légkeverésre vagy a felső/alsó sütésre, majd a sütőformát jól kivajazzuk.
- Tedd a szójaitallal és a margarinnal egy tálba a sütőkeveréket, és keverj össze mindent kézi mixerrel, habverővel alacsony sebességen.
Ezután folytasd a keverést a legmagasabb fokozaton, amíg egyenletes tésztát nem kapsz (kb. 2 perc). A tésztát beletesszük a tepsibe, és egy kicsit elsimítjuk. - Süssük a citromos süteményt az alsó rácson kb.50 percig 180C-os légkeverésen vagy kb.60 percig 180C-on felső/alsó sütésen. A sütési idő végén a
sütemény közepét fa pálcikával teszteljük állagát. Ha a tészta ráragad a pálcára,
szükség esetén növeld meg a sütési időt körülbelül 5 perccel, és próbálkozz újra. - Először 15 percig hagyjuk pihenni a tortát a tepsiben egy rácson, majd óvatosan fordítsuk ki a formából.
Megjegyzés: A csokoládétortát más növényi italokkal is elkészítheted. Kérjük, vedd figyelembe, hogy más növényi italok használatakor a konzisztencia változhat. Az elkészítéshez szójaitalt ajánlunk.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023.augusztus