Részletes termékinformáció
A My Cheesecake Brownies a krémes sajttorta ízét a csokis brownie-val ötvözi. Az innovatív recept ízrobbanást biztosít, és vegánként és hagyományosan is elkészíthető.
Összetevők:
BROWNIE SÜTÉSMIIX: nyers nádcukor*, rizsliszt*, kukoricaliszt*, 12,0% étcsokoládé bevonat* (kakaómassza* , cukor*, kakaóvaj* ), 7,5% kakaópor*, tápiókakeményítő*, 3,0% étcsokoládé bevonat* (kakaómassza* , kakaóvaj* , kókuszvirágcukor*), chia magliszt* (Salvia hispanica), só, kelesztőszer: nátrium-hidrogén-karbonát; Savanyító: kálium-tartarát , emulgeálószer: lecitinek* (napraforgó*).
SAJTTORTA KEVERÉK: nyers nádcukor*, kukoricakeményítő*, citromhéj*, 0,1% őrölt bourbon vanília*
*ellenőrzött bio termesztésből
Allergének:
Nyomokban szóját, zellert, mustárt, szezámot, csillagfürtöt és dióféléket tartalmazhat.
Tápértékek 100 g termékben:
Energia 1121 kj / 267 kcal
Zsír 11 g
Szénhidrát 36 g
- ebből cukor 22 g
Rost 2,1 g
Fehérje 4,1 g
Só 0,26 g
Recept:
A VEGETÁRIÁNUS verzió hozzávalók: | A VEGÁN verzió hozzávalók: |
|
|
Vegetáriánus verzió elkészítése:
- Melegítsd elő a sütőt 170C-os felső/alsó hőfokra vagy 150C-os légkeverésesre, majd kend ki jól a sütőformát. Tetszés szerint lisztezheted is őket.
- Egy keverőtálba öntsük a brownie-tészta keveréket, a tejet és a vajat. Habverővel felszerelt kézi mixerrel közepesen-magas fokozaton mindent simára keverünk (kb. 1 perc). A masszát a kivajazott tepsibe öntjük és egy kicsit elsimítjuk.
- A zsírszegény túróval, joghurttal és tojással készült sajttorta keveréket egy másik keverőedénybe tesszük, és kézi mixerrel, habverővel a legalacsonyabb fokozaton simára keverjük. A tésztát rákenjük a brownie tésztára, és villával enyhén összekeverjük mindkét tésztát.
- Süssük a sajttorta brownie-kat a középső rácson körülbelül 50 percig.
- Hagyd a sajttorta brownie-kat kihűlni a serpenyőben. Ha kihűltek, óvatosan darabokra vághatjuk és kivesszük a formából.
Vegán verzó elkészítése:
- Melegítsd elő a sütőt 170C-os felső/alsó hőfokra vagy 150C-os légkeverésesre, majd kend ki jól a sütőformát. Tetszés szerint lisztezheted is őket.
- Egy keverőtálban keverjük össze a brownie-keveréket a növényi tejjel és a margarinnal. Habverővel felszerelt kézi mixerrel közepesen-magas fokozaton mindent simára keverünk (kb. 1 perc). A masszát beleöntjük a tepsibe, és egy kicsit elsimítjuk.
- Egy másik keverőtálban keverd össze a sajttorta keveréket növényi túróval vagy joghurttal. A kézi mixer habverővel a legalacsonyabb fokozaton simára keverjük. A tésztát rákenjük a brownie tésztára, és villával enyhén összekeverjük mindkét tésztát.
- Süssük a sajttorta brownie-kat a középső rácson körülbelül 50 percig.
- Hagyd a sajttorta brownie-kat kihűlni a serpenyőben. Ha kihűltek, óvatosan darabokra vághatjuk és kivesszük a formából.
Megjegyzés : Ügyelj a sütési időre! Ha tovább sütöd a sajttorta browniet, kevésbé lesz puha.
*A vastag falú rakott edények (üveg, kerámia stb.) befolyásolhatják a sütési időt.
Tárolás:
Száraz és hűvös helyen tárolandó.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. augusztus