Részletes termékinformáció
A brownie minden csokoládéimádó fénypontja. A szájban olvadó, sötét borítás a brownie-nak különös ízt kölcsönöz, a 88%-os kakaó tartalmú csokoládécseppek pedig finom csokoládéropogást biztosítanak, amikor bele harapsz. Csokoládé élvezet vegán és gluténmentesen.
Összetevők:
Nyers nádcukor*, tápióka keményítő*, kukoricakeményítő*, 10,1% étcsokoládé bevonat* (kakaómassza* , cukor*, kakaóvaj* ), 8,1% kakaópor* , teljes kiőrlésű rizsliszt*, rizsliszt* , 3,5% étcsokoládé bevonat* (kakaómassza* , 12% kókuszvirág cukor*, kakaóvaj* ), kukoricaliszt*, teljes kiőrlésű kölesliszt*, chia magliszt* (Salvia hispanica), lenfehérje*, psyllium héj*, só, kelesztőszer: nátrium-hidrogén-karbonát; savanyító: kálium-tartarát .
*ellenőrzött bio termesztésből
Tápértékek 100 g termékben:
Energia 1723 kj / 412 kcal
Zsír 22 g
Szénhidrát 50 g
- ebből cukor 30 g
Rost 3,2 g
Fehérje 2,8 g
Só 0,3 g
Recept:
Hozzávalók:
- 150 ml víz
- 130 g lágy margarin
- Sütő- vagy rakott tál* (20 x 20 cm)
- Kézi mixer habverővel
Elkészítés:
- A sütőt előmelegítjük 180C-ra felső/alsó hőfokra. A tepsit jól kivajazzuk, vagy sütőpapírral kibéleljük.
- A sütőkeveréket a vízzel és a margarinnal egy keverőedénybe tesszük, és rövid ideig mindent összekeverünk, amíg egyenletes, krémes masszát nem kapunk. A masszát a kivajazott tepsibe öntjük és egy kicsit elsimítjuk.
- Süssük a brownie-kat a középső sütőrácson körülbelül 25 percig.
- A brownie-kat a serpenyőben hagyjuk kihűlni. Ha kihűltek, óvatosan darabokra vághatjuk és kivesszük a formából.
Megjegyzés: *A vastag falú rakott edények (üveg, kerámia stb.) befolyásolhatják a sütési időt.
Tárolás:
Száraz és hűvös helyen tárolandó.
Forrás. gyártó/forgalmazó 2023. augusztus