SZAFI FREE GLUTÉNMENTES VEGÁN PROTEINES NÖVÉNYI FASÍRT ALAPPOR 300G
SZAFI FREE GLUTÉNMENTES VEGÁN PROTEINES NÖVÉNYI FASÍRT ALAPPOR 300G
SZAFI FREE GLUTÉNMENTES VEGÁN PROTEINES NÖVÉNYI FASÍRT ALAPPOR 300G
Termékadatok
Termékkód:
51397
Vonalkód:
5999564155408
Kiszerelés:
300 g
Áfa-kulcs:
27 %
Egységár:
6.920 Ft / kg
Bolti elérhetőségek mutatása
Bruttó 2.076 Ft

Webshop raktáron

Részletes termékinformáció

Egyszerűen elkészíthető, minimális olaj hozzáadásával akár sütőben vagy kontaktgrillen is süthető, növényi alapú fasírt alap. Nem csak húsmentesen étkezőknek ajánljuk, hanem azoknak is akik most ismerkednek a vegán életmóddal és szívesen próbálnak ki új ízeket.
Vegán életmódot folytatóknak, húsmentesen táplálkozóknak, burgonya, szója- és kukorica nélkül.

Összetétel:
hajdinaliszt, rizscsíra-fehérje (18%), tápiókakeményítő, kölesliszt, bambuszrost-liszt, útifűmaghéj-liszt, szárított vöröshagyma, étkezési só, piros fűszerpaprika, curry fűszerkeverék (kurkuma, koriander, görögszéna mag, sárgarépa, étkezési só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, feketebors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz!

Allergének:
A termék szezámmagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!

Átlagos tápérték 100 g fasírt alapporban:
Energia: 1471 kJ / 348 kcal
Zsír: 3,2 g
 - amelyből telített zsírsavak: 0,8 g
Szénhidrát: 54 g 
 - amelyből cukrok: 2,5 g
Rost: 9,7 g
Fehérje: 21 g
Só: 2,21 g

Felhasználási javaslat:

Répás növényi fasírt recept

Hozzávalók:

  • 100 g  Szafi Free Vegán PROTEINES növényi fasírt alappor
  • 1 g fokhagymapor (vagy 2 gerezd fokhagyma)
  • 65 g aprított (vagy reszelt) répa
  • 5 g friss aprított petrezselyemlevél
  • 10 g citromlé
  • 80 g víz
  • Sütéshez: kókuszolaj

Elkészítés:

  • Késes aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdeket).
  • Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alapporral.
  • Pihentessük 15 percig.
  • Pihentetés után osszuk a masszát 9 db egyenlő részre, és nedves kézzel formázzunk belőlük kis fasírt korongokat, vagy golyókat.
  • Melegítsük fel az olajat, majd a hőmérsékletet lejjebb véve (elektromos tűzhelyen 9-ről 7-re) egy adagban, oldalanként 2,5 - 2,5 percig süssük a fasírtokat.
  • Végül szedjük ki papírtörlőre a fasírtokat és hagyjuk kihűlni.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen!

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2019 február

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök