Részletes termékinformáció
Kakaóvajhoz adott növényi zsírokat tartalmaz. A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiségen belül.
Tejcsokoládéban a kakaó-szárazanyag: legalább 37%.
Bevonatarány: legalább 50%.
Töltelékarány: legfeljebb 50%.
Összetevők:
fruktóz, sovány tejpor, kakaóvaj, növényi zsír (pálma és shea), kakaómassza, zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor, növényi zsír (shea és pálma), tejzsír, törökmogyoró, emulgeálószer: szójalecitin, aromák, mandula, eperpor, étkezési sav: citromsav, színezékek: kárminok.
Allergének:
Tartalmaz szóját, tejet, dióféléket.
Átlagos tápérték 100 g-ban:
Energia: 2312 kJ (553 kcal)
Zsír: 36,0 g
- amelyből telített zsírsavak: 21,0 g
Szénhidrát: 48,0 g
- amelyből cukrok: 47,0 g
Fehérje: 8,8 g
Só: 0,07 g*
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2022 július