Hozzávalók:

  • 500g csirkemellfilé
  • fűszerezett, zúzott fokhagyma szárnyasokhoz tubusban  
  • 2 db paradicsom 
  • 1 fél szál uborka 
  • 1 fej tetszőleges saláta 
  • 1 csokor petrezselyem 
  • 2 dl joghurt
  • 1 db citrom  
  • tortilla lap

Elkészítés:
A csirkemellet felcsíkozzuk, összeforgatjuk a zúzott fokhagymával, és fél órára hagyjuk pácolódni. Felvágjuk a zöldségeket, a salátát szétcsipkedjük. A petrezselymet finomra vágjuk, és összekeverjük a joghurttal. Forró serpenyőben hirtelen megsütjük a pácolt csirkét, majd összeállítjuk a tortilla tekercseket. A tortilla lapot serpenyőben megmelegítjük, megkenjük a joghurttal, ráhalmozzuk a csirkét, kevés citromlevet facsarunk rá, utána beletesszük a zöldségeket is, végül feltekerjük.