CALCITRIO NATUREL FILMTABLETTA 50DB
CALCITRIO NATUREL FILMTABLETTA 50DB
CALCITRIO NATUREL FILMTABLETTA 50DB
Termékadatok
Termékkód:
57572
Vonalkód:
5999885930104
Kiszerelés:
50 db
Bontható:
Igen
Egységár:
71 Ft / db
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest - Százados út (Tároló: h)
Budapest - Váci út
Győr (Tároló: 1502)
Kecskemét
Pécs (Tároló: 1201)
Szeged
Vecsés (Tároló: 0407)
Nettó 2.790 Ft
Bruttó 3.543 Ft

Részletes termékinformáció

CALCITRIO NATUREL FILMTABLETTA 50DB

Aquamin vörös alga kivonat, (Lithothamnion sp.) tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, keresztkötésű nátrium-karboximetil-cellulóz), magnézium-oxid, L-aszkorbinsav, cink-glükonát, gránátalma kivonat (Punica granatum), csomódosást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), szőlőmag kivonat (VItis vinifera), stabilizátor (polivinil-alkohol), nedvesítőszer (polietilén-glikol), fényezőanyag (talkum), mangán-szulfát, retinil- acetát menakinon-7, kolekalciferol, fillokinon. 

A CalciTrio Naturel filmtabletta 100%-ban természetes kalciumot és K2-vitamint, valamint D-vitamint, szőlőmag- és gránátalma kivonatot tartalmaz. Ezen felül még számos további hatóanyag van benne, mint magnézium, cink, mangán és C-vitamin, melyek hozzájárulnak az egészséges csontozat fenntartásához.

Száraz, hűvös helyen (0-25 C), direkt napfénytől az eredeti csomagolásban tárolandó. 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 augusztus

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet!

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök