BIOEXTRA CSEPPEK CICKAFARKFŰ 50ML
BIOEXTRA CSEPPEK CICKAFARKFŰ 50ML
-10,03 %Akció
BIOEXTRA CSEPPEK CICKAFARKFŰ 50ML
BIOEXTRA CSEPPEK CICKAFARKFŰ 50ML
Termékadatok
Akció időtartama:
2020.07.01. - 2020.08.01.
Termékkód:
14337
Vonalkód:
5997367700191
Kiszerelés:
50 ml
Bontható:
Igen
Egységár:
34.674 Ft / L
Megvehető az alábbi üzleteinkben
Webáruház
Budapest (Sor: 02, Modul: 02, Polc: 03)
Győr
Kecskemét (Tároló: E-7-1)
Pécs (Tároló: 1202)
Szeged (Tároló: 3102)
Vecsés (Sor: 04, Modul: 08, Polc: 02)
Nettó 1.365 Ft
Bruttó 1.734 Ft
Eredeti nettó 1.517 Ft
Eredeti bruttó 1.927 Ft

Részletes termékinformáció

A cickafark hatóanyagai segíthetik a vesék kiválasztó funkcióját, valamint hozzájárulhatnak a torok, a gége és a hangszálak normális működésének fenntartásához. A népgyógyászatban régóta használatos. Antibakteriális, antifungális, gyulladáscsökkentő, görcsoldó, epehajtó. Belsőleg gyomor- és bélgörcsökre valamint női bajokra, a havi vérzéskor jelentkező görcsös fájdalmakra, gyomor- és bélhurutra, vizelethajtásra, vesetisztításra, köhögéscsillapításra. Külsőleg fogínygyulladásra (öblögetőszernek), fekélyek, sebek gyógyíthatására. Ajánlott adagja felnőtteknek: naponta 3x20 csepp. Hatóanyagok: Illóolajok (bennük 30-60% azulénvegyület), flavonoidok, triterpének szalicilsav, keserűanyagok, cseranyagok. Ellenjavallat: Parlagfűre allergiás emberek lehetőleg ne fogyasszák, mert kiütéseket, pattanásokat okozhat! Akinek miómája van, teáját az se fogyassza, mert emeli az ösztrogénszintet, ami a mióma további növekedéséhez vezethet.

A Herbahaz.hu-n megjelenő termékek leírását rendszeresen ellenőrizzük, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk Önnek a vásárláshoz. Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info@herbahaz.hu e-mail címen!

A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehet másolni vagy egyéb módon felhasználni.

Legnépszerűbb termékeink

Hírlevél feliratkozás

Érdeklődési körök