Részletes termékinformáció
Régóta ismert a céklában található mélyvörös festékanyag, a betanin jótékony hatása. A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Talán ez a zöldségféle a legismertebb, hiszen a hagyományos gyógyításban mindig fontos szerepet kapott.
A modern kutatások is hírt adnak az érrendszert karbantartó, májvédő hatásáról, valamint a rosszindulatú betegségek megelőzésében, kiegészítő kezelésekben betöltött szerepéről. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a Dr. Steinberger Céklalé a növény valamennyi egészséges alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza. Méregtelenítéshez, lé- és böjtkúrához is kiváló.
Összetevők: 
bio céklalé, bio citromlé 
Átlagos tápérték 100 ml-ben: 
Energia: 155 kJ (37 kcal) 
Zsír: 0,5 g
 - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g 
Szénhidrát: 8 g
 - amelyből cukrok: 8 g 
Rost: 0,5 g 
Fehérje: 0,5 g 
Só: 0,13 g 
Kálium: 280 mg / 14%* 
*táplálkozási referenciaértékek %-a 
Fogyasztási javaslat: 
napi 150-200 ml 4 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott a fogyasztása. 
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június
 
           
            
 
    
   
    
   
    
   
    
   
    
   
    
  